Ohjelmistot & Ratkaisut

products

SPSS-tuotteet on nyt yhtenäistetty yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi. Uusi nimeämiskäytäntö heijastelee tuotteiden yhteenkuuluvuutta: IBM SPSS-tuotteisiin kuuluu neljä tuoteryhmää, joista kukin edustaa yhtä tärkeätä osaa datan ja analyyttisten menetelmien systemaattisessa hyödyntämisessä.

icon-statistics

IBM SPSS Statistics jatkaa SPSS tilasto-ohjelman 40-vuotista perinnettä. Tuoteperheen tuotteet soveltuvat tutkijan tai analyytikon käyttöön numeroaineistojen analysointiin.

icon-dimensions

IBM SPSS Data Collection tuoteperheeseen kuuluvat SPSS Inc:n tiedonkeruuseen ja markkinatutkimukseen tarkoitetut ohjelmat, eli entinen Dimensions-tuoteperhe. Monikanavainen tiedonkeruu tukee useita analyyttisten menetelmien käyttökohteita.

icon-clementine

IBM SPSS Modeler

(ent. Clementine) on ohjelmisto, joka on suunniteltu tuomaan liiketoimintahyötyjä mahdollistamalla ennakoivien mallien nopea rakentaminen ja käyttöönotto.


icon-pes

IBM SPSS Deployment on tuoteperhe, joka on suunniteltu tukemaan analyyttistä prosessia. Se parantaa mallien, käyttäjien ja aineistojen hallintaa sekä tarjoaa mahdollisuuksia mallien käyttöön operatiivisissa järjestelmissä.

 

Copyright © 2011, SPSS Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
SPSS Finland Oy, Sinikalliontie 12, 02630 Espoo, Finland